Pakko yrittää jos sais jotain aukeemaan. Meikäläistä on kuitenkin ihan kiitettävän kokoisella sanaisella arkulla paiskattu päin pläsiä, että jos tota tekstiä irtoo noin niinkö puheena niin luulis sitten irtoovan myös kirjotuksellisella tasolla, no who knows!

Vähän avatakseni mun taustoja, olen siis Pohjanmaan rannikolla elikkästä ihan Vaasassa asuva vaimo, äiti, hoitsu, matkailija, mökkihöperö ja musiikin suurkuluttaja joka yrittää olla hyvä äiti muttei TODELLAKAAN mikään nisun tuoksuinen, kelpo vaimo, työstään nauttiva hoitaja, reissaaja ja rentoutuja. HAAVEENA on jotain musiikillista, uusia paikkoja, ihania perhe juttuja ihan siihen tyyliin niinkö meitä kiinnostaa. HARRASTUKSIIN kuuluu siis laulaminen (aina ja kaikkialla), lukeminen, matkailu, mökkeily ihanassa saaristossa...RAKASTAN mun pientä ja pippurista perhettä, mun maailmanluokan ystäviä <3, merta ja MUSIIKKIA (jos ei tullu jo selväks). :)

No anyways, AVAUTUMINEN Vol. 1...Tänään alkoi taas tavoite kohti PIDEMPÄÄ ja PAREMPAA elämää, viime viikon jo itseäni kesytin aloittamalla "ylenpalttisen" vedenjuonnin ja ylimääräset tahalliset ja oikeestaan melko tahattomatkin sokerit tiputin pois, viikonloppuna huomasinkin sitten taas pisteleväni poskeen jo kuukauden sisällä kolmatta paketillista Castellon valkohomejuustoa, no se on melkein kuin karkkia mutta ei ehkä ihan niin koukuttavaa, vai onko?!  Tänään päätin aloittaa ruokailutottumusten seuraamiseksi myös Sulamon (www.sulamo.fi), Kalorilaskurin kanssa touhaamisesta kuitenkin jäänyt sen verran hyvät kokemukset, että miksei. Oikean ruokarytmin löytyminen tekee vähän tiukkaa, koska sain sen enemmän tai vähemmän tahattomasti hukattua syksyn mittaan, jolloin oikeestaan mun jo melko pitkälle viety kuntokuurikin sai jäähyväiset, idiootti kun olin. Nyt alkaa tää liikkumattomuus ja muu paska näkyy ja tuntuun kropassa, selkä meinaa jumittaa, jenkkakahvat alkaa taas tursuumaan ja vaatekoko isonee...Säälittävää. Peiliin katsoessa sitö miettii väkisinkin, että Who the hell I am?!

Melko hyvänä motivaattorina tällä hetkellä toimii se, että itseään ei pahemmin jaksa kattella enää tälläsenä vaikkakaan ei mun varsinaisessa itsetunnossa mitään sen suurempaa vikaa olekkaan MUTTA...Jonkinasteista kick in the ass:iä antaa myös kälyn tulevat kesähäät. No 25 viikkoo aikaa häihin, 50v. mahdollisesti loppu elämää edessä. Huomenna aion rehata raskaan kroppani joko lenkille tai uimahalliin, se on lupaus!